søndag 13. desember 2009

Skissedilla # 37

3.søndag i advent og jeg har brukt dagen på denne lo`n som jeg har kalt Da kom jo nissen !
Her er vi på julaften hos farfar ,da han var blitt alene og Magnus er her 15 mnd, og har også rukket og blitt storebror! Det var en hektisk julaften med en på 3 mnd og 15 mnd og få til å sette seg å nye middagen men det ornet seg... og så kom jo nissen .

5 kommentarer:

 1. Så flott LO, fine ark og nydelig pyntet. Så stilig med filthjertene og tagen. Skikkelig julestemning på denne LO'en. Trodde jeg hadde lagt inn kommentar på den fra forrige gang også, enten har jeg bare tenkt, men jeg tror jeg skrev, og et eller annet har.... Men det jeg egentlig skulle si var at det var et utrolig morsomt bilde og flott tekst til. Du lager så fine LO'er.

  SvarSlett
 2. Denne var virkelig lekker! Mange flotte detaljer og utklipte ting!Liker den hvite streken (sømmen?) rundt. Herlig oppsett!

  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 3. Så herlig jule LO Eva! Nissen er jo barnas store høydepunkt på julaften og ingenting er som å feire jul med barn til stede sånn at nissen kommer på besøk...tror at de voksene (i hemmelighet) egentlig koser seg like mye over nissens besøk som det barne gjør,hihi! ;) Digger de artige trærne du har klippet ut her og de fine julearkene du har brukt!Hjertene,tagen og snøfnugget er også herlige detaljer! Ønsker deg og dine en riktig god jul Eva og gleder meg messe til flere scrappesammenkomster i 2010! Klem Elise

  SvarSlett
 4. Det ligger en award til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 5. Det ligger en award til deg i min blogg også! ;)

  SvarSlett