søndag 28. november 2010

Skissedilla # 87

Skissedilla for denne uke ble til på Skedsmo på treff hos Laila,takk for en hyggelig kveld damer,vi sees på nyåret til en kreativ kveld igjen!!Har brukt ark fra B.grey,malt med gesso ,hyssing,papp med glimmermist,jeg har også laget en stjerne med ark fra 3 ndy, og noe jeg lærte på kurs hos Gudrun.L i fjor, fikk kjøpt nytt stempel fra North stamp fra treffet som jeg har brukt...hi hi:),bilde her er fra julaften i 2008,og min sønn hater og bli tatt bilde av ,alltid noe han gjør for at mamma blir litt sur,fingeren opp har han vel gjort i 8 år..han sa så fint fred på jord,og selvfølgelig var det ikke vanskelig å velge tittel .Så var det første søndag i advent i dag og det første lys skal tennes,koselig med adventstid synes jeg

4 kommentarer:

 1. Det ble en veldig fin jule-LO. Kjempefin tekst. Og så moro at du bruker stempel og den brettede stjernen. Veldig stilig. Og takk for sist, det var en veldig hyggelig kveld.

  SvarSlett
 2. For en nydelig LO! Nydelig stjerne :)
  Tusen takk for at du deltar!

  SvarSlett
 3. Flott LO - også så stilig med grønn bølgepapp!

  SvarSlett
 4. Takk for sist Eva...koselig treff:-) En kjempefin LO av din sønn. Så fint stempel du har brukt, stilig layout og koselige bilder. Er det begge ulykkefuglene dine?
  Ha en fin advents søndag! Klem Laila.

  SvarSlett