søndag 22. januar 2012

Skissedilla #146Ukens skisse ble til på fredag, var på et lite treff på Skytterhuset i Skjetten. Bildet av meg selv som min datter tok av meg i jula da hun var på besøk,blir stadig minnet på at jeg har rundet 50 år og min datter forteller meg alle forandringene,diskusjonen fortsatte og jeg fikk et lite speil for å se,da knipset Ida ganske kjapt.....Har brukt sort bølgepapp et ark jeg ikke husker navnet på men med hvite hjerter ,stemplet med Tim Holst ,laget mine egenprouserte sirkler med tråd og brads,eller litt mist her og der :)

2 kommentarer:

  1. Hehe, så kult bilde da! Likte den "dramatiske" fargekomboen! De egenlagde siklene var så kreative. Mange flotte detaljer på denne ja!

    Takk for at du leker med oss

    Klem Lula

    SvarSlett
  2. Hei Eva! Flott LO av en flott dame, synes jeg! :) Kan du sånn med å bare få farge på noe i et bilde du da...sånn som på genseren din....Det er UTROLIG kult!!! Sånn vil jeg lære også, misunnelig,hihihi!!! ;) Super lekker LO i rødt/svart/hvit! Tøffe blomster også...de ser ut som om de kan være selvlaget...veldig tøffe iallefall! :) Ha en fortsatt kretiv og god helg! Klem

    SvarSlett